HTML

Inside Word - élményekben utazunk

Tökéletesítsd nyelvtudásod külföldön és közben szerezz életre szóló élményeket! Tippek, helyszínek, leírások, válaszok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek Titeket a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Friss topikok

Nyelvtudás pénzre váltva

2014.07.22. 13:48 Inside Word

Gthrough-the-keyhole.jpgondolnád, hogy pénzben ki lehet fejezni mennyit ér a nyelvtudásod? Az emberek szeretik végiggondolni, mi mennyibe fog majd nekik kerülni, csak ritkán jut eszükbe, hogy esetleg a befektetéseik eredményére is figyelmet szenteljenek. Neked mi a jövőképed? Szerinted működhet az önbefektetés megtérülésének fogalma? Mennyit és hogyan fektetnél be saját magadba, ha tudod, hogy azonnal többet érsz a piacon, ahogy megszólalsz legalább egy idegen nyelven?

Az időmegtakarítás, amit egy külföldi tanfolyammal spórolsz általában nem vagy csak nagyon hozzávetőlegesen kiszámítható. Ha valaki azt szeretné tudni, mennyi idő alapfokról kommunikáció képesre feltornázni a tudást itthon: nagy erőfeszítéssel, szorgalommal minimum fél év, de külföldön lehet akár a fele. Számold ki! Mennyi idő-és energiamegtakarítás ez?

Ebben a világban minden pénzbe kerül, még az elvesztegetett idő is! A pénz egy jó mérőeszköz. Az állásajánlatok jelentős többségében egy kommunikáció képes idegen nyelvtudás legalább nettó 20 000 Ft-ot többletet jelenthet a fizetésben havonta. Ez éves szinten több százezer forint nem beszélve a lehetőségek széles skálájáról, ami egy olyan munkaerő előtt nyílik meg, akinek diplomáján/végzettségén kívül nyelvtudása is van. A nemzetközi kapcsolatok, cégek és lehetőségek korát éljük. Ne csukjátok be a szemeteket és menjetek el a lehetőségek mellett, ragadjátok meg a tudást és éljetek vele! Tanuljatok velünk, változtassátok meg a jövőtöket! Itt vagyunk, hogy segítsünk.

www.insideword.hu

F. Melinda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-nyelvtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr206534281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása