HTML

Inside Word - élményekben utazunk

Tökéletesítsd nyelvtudásod külföldön és közben szerezz életre szóló élményeket! Tippek, helyszínek, leírások, válaszok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek Titeket a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Friss topikok

Nemzetközi diploma itthon

2014.09.11. 11:06 Inside Word

diploma.jpgSzerencsére nyitott a világ és sok országban hiába tiltakoznak ellene - miközben próbálnának visszafelé haladni - egyelőre a jövő útja ez marad. Sok évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy bárki Magyarországon szerezzen nemzetközi diplomát, ennek egyetlen járható útja a külföldre költözés volt. Ez is, mint oly sok minden: megváltozott. Megérkezett egy új lehetőség, bárki számára elérhető közelségben, aki szeretne üzleti tudományokat tanulni és nemzetközi diplomát kapni kettő év alatt. Egy kedves partnerünk segítségével hozzájuttathatjuk diákjainkat ehhez az új lehetőséghez. Amennyiben nem vagy biztos a nyelvtudásodban, szívesen segítünk abban, hogy a legjobb kombinációban kapd meg képzéseket – mind nyelvi, mind üzleti szinten – melyek végül a kívánt eredményt hozzák. Nyelvtudással és diplomával felvértezve kívánhatunk sok sikert és kitartást a világban, valamint az általad elképzelt minőségi élet megvalósítását.

Bővebb információért keress minket bátran! www.insideword.hu

F.Melinda

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-nyelvtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr396688341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása