HTML

Inside Word - élményekben utazunk

Tökéletesítsd nyelvtudásod külföldön és közben szerezz életre szóló élményeket! Tippek, helyszínek, leírások, válaszok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek Titeket a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Friss topikok

A nyelvtudás rejtőzködő előnyei

2014.10.13. 13:49 Inside Word

Mozi.pngA hétvégén moziünnep volt Budapesten. Persze mi ebből mit sem tudtunk, nem követjük ennyire az ünnepeket. Van egy nagyon jó film, ami mindenképp érdekesnek bizonyult számunkra, már csak az elhatározásnak kellett megszületnie. Mire megszületett, álmélkodva láttuk, hogy nincsen hely az egész városban, mert rajtunk kívül bizony több ezren tudták, hogy: moziünnep van. Nem adtuk fel, tovább kutakodtunk és találtunk egyetlen mozit, ahol a filmet eredeti nyelven játszották és meglepetésünkre még rengeteg szék szabadnak bizonyult. A pénztárnál derült ki, hogy a helyünket is megválaszthatjuk, valamint az eredeti nyelven vetített film nem feliratos. Nagyon jó, még szuperebb! Tehát esélyünk sem maradt lazsálni és olvasni. Tudtuk, hogy az első pár percben picit jobban kell fülelnünk, a többi pedig megy majd, mint a karikacsapás! Így is történt, nagyon jól éreztük magunkat és büszkén sétáltunk ki a vetítés végén a teremből. Az ilyen és hasonló helyzetekben tapasztalhatja meg az ember, mekkora kincs van a kezében. Hosszú évek befektetése térül meg, van alternatív választási lehetősége még a reménytelennek tűnő külső körülmények közepette is. Hajrá, mert érdemes! Tanuljunk nyelveket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-nyelvtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr86787001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása