HTML

Inside Word - élményekben utazunk

Tökéletesítsd nyelvtudásod külföldön és közben szerezz életre szóló élményeket! Tippek, helyszínek, leírások, válaszok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek Titeket a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Friss topikok

Élmény ajándékba

2014.12.02. 12:57 Inside Word

Érdemes az év utolsó heteit kihasználni és nyelvi tanfolyamban gondolkodni. Akár ajándékkéblogkép.pngnt, akár befektetésként is megéri! Sok iskolában még idei áron vagy jelentős kedvezménnyel lehet lefoglalni a jövő évi tanfolyamot és erre már csak három hét maradt. Tehát minél hamarabb születik meg a döntés, annál több idő marad az intézkedésre. Lassan itt az év vége, az ajándékozás ideje és mi sem lehet nagyobb segítség, mint a célok felé segíteni a hozzátartozókat. Van, aki a nyelvvizsgára készül, van, aki szeretne végre megszólalni egy idegen nyelven, van, aki karrier változtatáson gondolkodik. Ahány ember, annyi cél és nálunk az eszköz! Manapság sokat foglalkoznak annak a kérdésével, vajon hol lehet igazán megtanulni egy nyelvet? A válasz egyszerű: ott, ahol beszélik. Ezután csak a célállomás kiválasztása marad hátra és mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Fizesd be az előleget és a hátralékot ráérsz jövő évben, határozd el magad most és válogass a lehetőségek közül. Ajándék kártyánkat megtalálhatod honlapunkon - http://www.insideword.hu/utalvany -, ezzel is segítve az ajándékozás folyamatát. Sok sikert és jó tanulást kívánunk, minden vállalkozó kedvű régi és leendő diákunknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldi-nyelvtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr766951491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása