HTML

Inside Word - élményekben utazunk

Tökéletesítsd nyelvtudásod külföldön és közben szerezz életre szóló élményeket! Tippek, helyszínek, leírások, válaszok azokra a kérdésekre, amik érdekelnek Titeket a külföldi nyelvtanulással kapcsolatban.

Friss topikok

Mielőtt belevágsz...

2015.08.03. 08:00 Inside Word

m.pngSzempontok, melyeket mindenképp érdemes végig gondolni, mielőtt útra kelünk!

Nagyon jó és hatékony módja a nyelvtanulásnak a külföldi tanfolyam. Még rövid távon is nagy sikereket lehet elérni, viszont ehhez elengedhetetlen a diák megfelelő hozzáállása! Az új helyzetek hozhatnak váratlan kellemetlenségeket, de ezekre semmiképp nem a nyelvtanulás előtti akadályként kell tekinteni, sokkal inkább a megoldásra koncentráltan cselekedni.

Helyszín. Mindenképpen tájékozódjon a diák a nyelvtanfolyam helyszínéről. Kérdezzen minél többet, járjon utána az interneten, szerezzen információt és nézegessen képeket a városokról, ha úgy érzi ez segít döntése meghozatalában, amennyiben tanácstalan a tanfolyam helyszínét illetően.

Elszakadás. Habár többen legyintenek, mégis meg kell említeni ismerttől való elszakadást. Az első pár napban bizony nehéz lehet azok nélkül, akikkel idehaza a legtöbb időt töltjük – család, barátok stb. Nehéz lehet egy új kultúrát pár nap alatt érteni, befogadni. Több idő kell ahhoz, hogy a körülöttünk megjelenő arcok, illatok és helyek ismerőssé váljanak. Fel kell készülnünk rá, hogy a világ minden tájáról érkeznek a diákok és ez is lehet, furcsa, esetleg szokatlan. A nyitottság és érdeklődés a kulcs. Az ember nem véletlenül van azokkal – még átmeneti időre sem – akikkel összehozza a sors.

A tanfolyam időtartama alatt, főleg a tanulmányok megkezdésekor többen visszajeleztek már arról, hogy nehéznek bizonyult a kezdet, szinte alig értettek valamit az első órákon. Ez teljesen rendben van, mivel a valódi tanulási folyamat akkor kezdődik el, amikor a diák olyan gyakorlatokkal és ismeretekkel találkozik, melyek idegenek számára. Ha azt tanulnák, amit tudnak, mi értelme lenne a nyelvtanulásnak? Ha ez a helyzet nem változik, azonnal jelezze a diák a problémát, ne várjon és reménykedjen, hogy magától megoldódik.

Szálláshely. Nem mindegy, hol töltünk el huzamos időt és kiknek a társaságában. A családi elhelyezés nem jelenti azt, hogy második otthonunkba érkezünk meg - habár előfordulhat - mégis érdemes a realitás talaján maradni. Kollégiumi és apartmanos elhelyezés esetén elengedhetetlen az alkalmazkodó készség és megértés, hiszen különböző kultúrák különböző szokásokkal vannak jelen egy helyen. Abban az esetben, ha a diák úgy érzi nem került jó családba vagy a megfelelő szálláshelyre, arra ösztönözzük, hogy azonnal jelezze ezt a problémát az iskolánál és irodánkban is, mert a hatékony és gyors intézkedés kizárólag őt fogja szolgálni, senki mást.

A megfelelő hozzáállás annyit jelent, hogy maradjuk nyitottak a megoldásokra, kérjünk segítséget és legyen ott a tudat: hetek, napok múlva újra otthon leszünk.

Örömteli és sikeres tanulást kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!

Boldog Karácsonyt!

2014.12.19. 12:13 Inside Word

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Inside Word irodája december 19. 12:00 - 2015. január 5-ig ZÁRVA tart!

Az ünnepek alatt beérkező levelekre, ajánlatkérőkre nyitás után folyamatos fogunk válaszolni.

Addig is pedig Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!vector_cute_santa_claus_153505.jpg

Szólj hozzá!

Élmény ajándékba

2014.12.02. 12:57 Inside Word

Érdemes az év utolsó heteit kihasználni és nyelvi tanfolyamban gondolkodni. Akár ajándékkéblogkép.pngnt, akár befektetésként is megéri! Sok iskolában még idei áron vagy jelentős kedvezménnyel lehet lefoglalni a jövő évi tanfolyamot és erre már csak három hét maradt. Tehát minél hamarabb születik meg a döntés, annál több idő marad az intézkedésre. Lassan itt az év vége, az ajándékozás ideje és mi sem lehet nagyobb segítség, mint a célok felé segíteni a hozzátartozókat. Van, aki a nyelvvizsgára készül, van, aki szeretne végre megszólalni egy idegen nyelven, van, aki karrier változtatáson gondolkodik. Ahány ember, annyi cél és nálunk az eszköz! Manapság sokat foglalkoznak annak a kérdésével, vajon hol lehet igazán megtanulni egy nyelvet? A válasz egyszerű: ott, ahol beszélik. Ezután csak a célállomás kiválasztása marad hátra és mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Fizesd be az előleget és a hátralékot ráérsz jövő évben, határozd el magad most és válogass a lehetőségek közül. Ajándék kártyánkat megtalálhatod honlapunkon - http://www.insideword.hu/utalvany -, ezzel is segítve az ajándékozás folyamatát. Sok sikert és jó tanulást kívánunk, minden vállalkozó kedvű régi és leendő diákunknak!

Szólj hozzá!

A nyelvtudás rejtőzködő előnyei

2014.10.13. 13:49 Inside Word

Mozi.pngA hétvégén moziünnep volt Budapesten. Persze mi ebből mit sem tudtunk, nem követjük ennyire az ünnepeket. Van egy nagyon jó film, ami mindenképp érdekesnek bizonyult számunkra, már csak az elhatározásnak kellett megszületnie. Mire megszületett, álmélkodva láttuk, hogy nincsen hely az egész városban, mert rajtunk kívül bizony több ezren tudták, hogy: moziünnep van. Nem adtuk fel, tovább kutakodtunk és találtunk egyetlen mozit, ahol a filmet eredeti nyelven játszották és meglepetésünkre még rengeteg szék szabadnak bizonyult. A pénztárnál derült ki, hogy a helyünket is megválaszthatjuk, valamint az eredeti nyelven vetített film nem feliratos. Nagyon jó, még szuperebb! Tehát esélyünk sem maradt lazsálni és olvasni. Tudtuk, hogy az első pár percben picit jobban kell fülelnünk, a többi pedig megy majd, mint a karikacsapás! Így is történt, nagyon jól éreztük magunkat és büszkén sétáltunk ki a vetítés végén a teremből. Az ilyen és hasonló helyzetekben tapasztalhatja meg az ember, mekkora kincs van a kezében. Hosszú évek befektetése térül meg, van alternatív választási lehetősége még a reménytelennek tűnő külső körülmények közepette is. Hajrá, mert érdemes! Tanuljunk nyelveket!

Szólj hozzá!

Nemzetközi diploma itthon

2014.09.11. 11:06 Inside Word

diploma.jpgSzerencsére nyitott a világ és sok országban hiába tiltakoznak ellene - miközben próbálnának visszafelé haladni - egyelőre a jövő útja ez marad. Sok évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy bárki Magyarországon szerezzen nemzetközi diplomát, ennek egyetlen járható útja a külföldre költözés volt. Ez is, mint oly sok minden: megváltozott. Megérkezett egy új lehetőség, bárki számára elérhető közelségben, aki szeretne üzleti tudományokat tanulni és nemzetközi diplomát kapni kettő év alatt. Egy kedves partnerünk segítségével hozzájuttathatjuk diákjainkat ehhez az új lehetőséghez. Amennyiben nem vagy biztos a nyelvtudásodban, szívesen segítünk abban, hogy a legjobb kombinációban kapd meg képzéseket – mind nyelvi, mind üzleti szinten – melyek végül a kívánt eredményt hozzák. Nyelvtudással és diplomával felvértezve kívánhatunk sok sikert és kitartást a világban, valamint az általad elképzelt minőségi élet megvalósítását.

Bővebb információért keress minket bátran! www.insideword.hu

F.Melinda

 

Szólj hozzá!

Nyelvtudás pénzre váltva

2014.07.22. 13:48 Inside Word

Gthrough-the-keyhole.jpgondolnád, hogy pénzben ki lehet fejezni mennyit ér a nyelvtudásod? Az emberek szeretik végiggondolni, mi mennyibe fog majd nekik kerülni, csak ritkán jut eszükbe, hogy esetleg a befektetéseik eredményére is figyelmet szenteljenek. Neked mi a jövőképed? Szerinted működhet az önbefektetés megtérülésének fogalma? Mennyit és hogyan fektetnél be saját magadba, ha tudod, hogy azonnal többet érsz a piacon, ahogy megszólalsz legalább egy idegen nyelven?

Az időmegtakarítás, amit egy külföldi tanfolyammal spórolsz általában nem vagy csak nagyon hozzávetőlegesen kiszámítható. Ha valaki azt szeretné tudni, mennyi idő alapfokról kommunikáció képesre feltornázni a tudást itthon: nagy erőfeszítéssel, szorgalommal minimum fél év, de külföldön lehet akár a fele. Számold ki! Mennyi idő-és energiamegtakarítás ez?

Ebben a világban minden pénzbe kerül, még az elvesztegetett idő is! A pénz egy jó mérőeszköz. Az állásajánlatok jelentős többségében egy kommunikáció képes idegen nyelvtudás legalább nettó 20 000 Ft-ot többletet jelenthet a fizetésben havonta. Ez éves szinten több százezer forint nem beszélve a lehetőségek széles skálájáról, ami egy olyan munkaerő előtt nyílik meg, akinek diplomáján/végzettségén kívül nyelvtudása is van. A nemzetközi kapcsolatok, cégek és lehetőségek korát éljük. Ne csukjátok be a szemeteket és menjetek el a lehetőségek mellett, ragadjátok meg a tudást és éljetek vele! Tanuljatok velünk, változtassátok meg a jövőtöket! Itt vagyunk, hogy segítsünk.

www.insideword.hu

F. Melinda

Szólj hozzá!

Itthon vagy külföld?

2014.07.18. 12:57 Inside Word

Külföld

Itthon

Bárhová mész, idegen nyelven kell intézkedned egész nap. Eredménye: gyorsabb és hatékonyabb nyelvtanulás Az iskola után a magyart használod. Eredménye: Lassabb, időigényesebb ugyanazt a tudást elsajátítani.
Nemzetközi diákok/család mellett az iskolában is rá vagy kényszerítve az idegen nyelv használatára. Itthon az idegen nyelvű órákon is tudsz magyarul diskurálni, nincs kényszer.
A tanfolyam hosszát nagy valószínűséggel nem kell megszakítanod és tudásodnak megfelelő csoportban kezded a tanfolyamot. Új környezetben, frissen tudsz tanulni, telve tanulási kedvvel.

A tanfolyamot könnyebben megszakíthatod, nem tudsz együtt haladni a többiekkel, újra kell kezdened. A tanfolyamra utazás/érkezés még több időt vesz el a napodból.

Csak a tanulásra koncentrálsz. A környezet körülötted nyelvtanulást támogató.

Munka és egyéb kötöttségek után fáradtabban kezdesz neki a nyelvi órának, figyelmed osztott.

Szóbeli kommunikációs készséged ugrásszerűen fejlődik. Ha angol szavakat angol szavakkal magyarázol, az is a fordítási készségedet erősíti. Inkább az írásbeli és írásbeli fordítási készségek fejlődnek. Főképp a passzív tudásod gyarapszik.
Költségek külföldön általában magukba foglalják: Tanfolyam díja Szállás és ellátás díja Délutáni programok (grillezés, színház stb.) Legalább annyit költesz itthon is, ha tanulsz: Tanfolyamra Szállásra/otthonra: számlák stb. Vásárlás/ellátás Szórakozás, egyéb programok (színház/mozi)

 

Nagyon sok diáktól halljuk vissza szinte ugyanazokat a mondatokat, érdemes átolvasni:

„Rengeteg időt, éveket töltöttem már nyelvtanulással. Folyton újra kell kezdenem és amikor helyzetbe kerülve, szóban kellene a nyelvet használnom, egyszerűen képtelen vagyok megszólalni. Félek, hogy kinevetnek, mert nem pontosan úgy fogalmazok, ahogy kellene.” Lilla, 40 éves

„Az az összeg, amit nyelvtanulásra költöttem eddig itthon a hosszú évek során, szerintem már rég felér azzal, amit be kellene invesztálnom a külföldi kurzusok díjába.” György, 42 éves

„Féltem, mert nem jártam még külföldön, nem ismerem az ottani szabályokat és szokásokat. Ahogy rávettem magam az utazásra és belevágtam, a valóság teljesen más volt, mint képzeletbeli félelmeim. Nagyszerű élményekkel gazdagodtam.” Csaba, 45 éves

„Az emberek nem akarnak önmagukba fektetni, önmaguk értékét növelni. Pedig ez legalább annyira fontos, mint a körülöttünk lévő fontos tárgyak beszerzése. Hiszen magunk vagyunk a legfontosabb „eszközei” a saját életünknek.” Mária, 35 éves

Szólj hozzá!

Címkék: kulfoldi nyelvtanulas itthoni nyelvtanulas

Tervezzünk!

2014.07.15. 15:26 Inside Word

tervezz_kulfoldi_nyelvtanfolyamot_az_InsideWorddel.jpgA nyári főszezon közepén járunk és sokadjára találkozunk azzal, hogy valaki úgy érdeklődik, hogy jövő hétre szeretne tanfolyamot külföldön. Csak az elmúlt néhány hétben több ilyen érdeklődőnek segítettünk kiutazni - a következő héten, ahogyan szerették volna. De előfordulhat, hogy nem megy minden olyan simán, pl. nincs hely, vagy csak drágább helyre tudsz utazni. Nem csak pénzben jelenthet többet (vannak iskolák, ahol plusz díjat számolnak fel az utolsó pillanatban jelentkezőknél, hiszen pl. fogadó családot nekik is last minute-ben kell találniuk, arról nem is beszélve, hogy ha néhány napra előre veszel repülőjegyet, akkor jóval magasabban jutsz hozzá, mint ha már 3 hónappal az indulás előtt elintézed), hanem azt is jelentheti, hogy olyan kompromisszumokat kell kötnöd, amiket el lehetett volna kerülni egy korábbi jelentkezéssel. Például a szállástípus, amit leginkább szeretett volna az egyik utasunk, már betelt, így csak egy másik szálláson tudta megkezdeni a kurzusát. Ha kisebb iskolára esik a jelentkező választása, akkor előfordulhat, hogy elfogytak a helyek a tanfolyamon, így lehet, hogy az utazás időpontját kell későbbre tenni - ami boríthatja a további nyári terveket, vagy másik iskolát kell választani.

Most is intézzük a nyári jelentkezéseket, mind junior táborba, mind felnőtt tanfolyamokra, de érdemes észben tartani, hogy minél előbbi a jelentkezés, annál biztosabb, hogy ott és akkor lesz hely, amit a jelentkező leginkább szeretne! Sokan jobban szeretik a nyugodt szervezést, amit egy néhány hetes előre gondolkodással már biztosítani lehet. Ezért szoktuk mondani, hogy itt vagyunk, segítünk - a last minute jelentkezéseknél is - de aki biztosra akar menni az gondolja végig, hogy mit szeretne, mikor és hol - ha ez megvan akkor érdemes minél előbb jelentkezni, mert nincs garancia, hogy egy-két héttel indulás előtt is meglesz a hely. Ha viszont leadod a jelentkezést, akkor már biztos a hely és bőven van idő a szervezésre is, hogy minden simán alakulhasson!

Így ha már körvonalazódik az igény egy szeptemberi kezdésű nyelvi tanévre, akkor ne habozzatok, kérjetek ajánlatot, tájékozódjatok a lehetőségekről, hogy a tervekből valóság lehessen! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: jelentkezes ideje

Külföldi munka vagy külföldi nyelvtanulás?

2014.05.20. 13:41 Inside Word

Looking-For-a-Job.jpgSokan indulnak szerencsét próbálni külföldre. Gyakran kérnek tőlünk, mint szakértőktől tanácsot - de egyértelműen csak azt a választ tudjuk mondani: nyelvtudás nélkül nem lehet munkát találni külföldön. Vagyis előfordulhat, hogy valami úton-módon sikerül - olyat, ahol kihasználnak, ahol esetleg nem adnak fizetést, ahol a szállásért, ellátásért dolgozol cserébe - és máris benne vagy az ördögi körben, amiből nincs kiút. A helyi nyelv ismerete nélkül még segítséget sem tudunk kérni.

Aki külföldi munkát szeretne, annak elengedhetetlen, hogy legyen nyelvtudása! Hiszen hogyan várjuk el, hogy valaki munkát ad, ha nem értjük meg mit mond nekünk? Ha még azt sem értjük meg, ha annyit mond állj odébb, vagy add ide. És főleg, hogy várjuk el, hogy jól fizető állást találjunk nyelvismeret nélkül? Hiába van marketinges szaktudásunk, vagy vagyunk kiváló asztalosok, ha nem beszélünk közös nyelvet a munkaadóval, vagy vevővel, akkor labdába sem rúghatunk. Ha a kezedbe akarod venni a sorsod és külföldön szeretnél munkát, akkor itt az ideje felkészülni és igenis elkezdeni tanulni azt a nyelvet!

Ha pedig a tervezett, biztos dolgokat szereted, akkor itt a javaslatunk: iratkozz be egy nyelviskolába ott, ahol majd szeretnél munkát vállalni. Ha már itthonról elintézed (ennek megszervezésében tudunk segíteni neked), akkor lesz biztos szállásod, helyed egy nyelvtanfolyamon, anyanyelvű tanárokkal, akiktől a helyi akcentust felveheted és miközben tanulsz, már megismerkedhetsz a környezettel, barátokat szerzel, akár be is ajánlhatnak egy állásra, ha tudják, hogy épp keresel. It makes all the difference. Nem csak a levegőbe beszélünk, minden munkatársunknak komoly külföldi tapasztalata van, így elhiheted, hogy csak ez az út járható.

Munkát nem tudunk neked ígérni külföldön, az rajtad múlik. De ha komolyak a terveid, és felkészülten akarod kezdeni, biztos nyelvtudással, akkor ennek megszerzésében tudunk segíteni. Keress minket az info@insideword.hu e-mail címen!

Szólj hozzá!

Tanfolyam típusok - felnőtt tanfolyamok

2014.03.19. 11:04 Inside Word

FELNŐTT TANFOLYAMOK közös jellemzője, hogy egész évben elérhetőek, a legtöbb iskolában bármely hétfőn tudunk tanfolyamot kezdeni. Ez alól kivétel a teljesen kezdő nyelvtanulók részére szóló tanfolyamok, amelyek meghatározott időpontokban indulnak - hiszen nekik más, speciális módszerrel oktatnak. Általában a minimum korosztály 16 év, a nyári időszakban persze több a fiatal, hiszen a diákok ilyenkor érnek rá. A csoportokat nem korosztály, hanem nyelvtudási szint alapján osztják be. Érkezéskor szintfelmérő tesztet írnak a diákok, ami alapján besorolják a nyelvtudásuknak megfelelő csoportba. A csoportok nemzetközi diákokból állnak - NEM magyar csoportokat szervezünk ki és NEM magyar tanár tanít! A külföldi nyelvtanulás lényege, hogy folyamatosan az adott nyelvnek vagyunk kitéve, ezt halljuk, ezt használjuk, ezen folyik az oktatás és a hétköznapi élet is.

A legtöbb diák az iskola szervezésében választ szállást - változatos lehetőségeket kínálnak, mindenhol vannak helyi fogadó családok, de akár kollégiumot, studió apartmant vagy hotelt is választhat a diák, igény szerint. A fogadó családoknál ellátás is kérhető: reggeli, félpanzió vagy néhol teljes ellátás is. A kollégiumok, apartmanok pedig önellátással foglalhatók.

A tanórák után az iskola szabadidős programokat is ajánl, ahol szórakozás, kikapcsolódás közben is használjuk a az idegen nyelvet, barátkozhatunk más diákokkal. Lehet ez akár egy nyelvi klub, közös városnézés, sport programok, kulturális programok, múzeumlátogatás, filmnézés, egy barbecue  vagy akár távolabbi kirándulás. Ezek nem kötelezőek, de érdemes részt venni hiszen ismerkedhetünk, szórakozunk és közben nyelvet gyakorlunk. Egyes esetekben plusz díja lehet, pl. utazás díja, belépő.

TÍPUSAI:

- általános - általános nyelvoktatás, akár intenzív óraszámot is választhatsz, kiscsoportos tanfolyamot, ahol maximum 4-6 diák van, vagy kombinált kurzust, ahol a csoportos órákat magánórákkal egészítik ki

- nyelvi tanév - 24 hét feletti hosszúságú általános nyelvtanfolyamok, a hosszútávú részvétel miatt kedvezőbb heti árakkal

- nyelvvizsga előkészítő tanfolyam - speciálisan a nemzetközi nyelvvizsgákra készít fel pl. FCE, CAE, DELE, Delf, Goethe

- üzleti nyelvtanfolyam - üzleti nyelv, levelezésekhez, tárgyalásokhoz, prezentációkhoz, az irodai életben szükséges nyelvezet

- speciális szaknyelvi tanfolyamok - pl. HR, jogi, banki nyelvezet szakembereknek

- 30+ tanfolyam - csak 30 év fölöttieket fogadnak a tanfolyamon, hogy a közös korosztály és érdeklődés még könnyebbé és élvezetesebbé tegye a tanulást.

- szenior tanfolyam - 50+ vagy 60+ éveseknek szóló nyelvkurzus, gyakran előre szervezett kulturális programokkal együtt kínálják csomagként

 

Felnőtt tanf.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvtanulas kulfoldon kulfoldi nyelvtanulas felnott nyelvtanfolyam

Tanfolyam típusok - junior tábor

2014.03.11. 14:44 Inside Word

Az egyik legnagyobb különbség a tanfolyamok között, hogy vannak felnőtteknek szóló tanfolyamok és vannak kifejezetten a fiatalabb közönségnek szervezett programok – ez utóbbiak jellemzően a nyári időszakban.

NYÁRI JUNIOR TÁBOR 

A fiatalabb korosztálynak szervezik, 8-20 év közötti diákok részére az iskola szünetben, táboronként változó, hogy konkrétan hány éves diákokat fogadnak. Általában heti 20 tanóra idegennyelv oktatást tartalmaz, egyes helyeken akár intenzívebb óraszám is választható.  Közös jellemzőjük, hogy a nyelvi tanórák mellett rengeteg programot szerveznek a diákoknak, sportolási és közösségi programok, látványosságok meglátogatása, kirándulások. Általában több program lehetőség közül választhatnak a diákok, tehát nem egy kötött, fix program van, hanem egyéniségüknek megfelelőt tudnak választani (pl. a fiúk szívesen fociznak, a lányok lehet, hogy szívesebben választanak pl. egy kézműves foglalkozást délutánra). Folyamatos felügyelet van – az idősebb tinédzsereknek van lehetőség bizonyos helyszíneken önállóbb programot foglalni, ahol több szabad idejük van, amit maguknak oszthatnak be. Teljes ellátást tartalmazza a programdíj, illetve a repülőtérről a transzfert is megszervezi az iskola a diákok részére. Az elérhető elhelyezés helyszínenként változó lehet, de akár családi, akár kollégiumi elhelyezést is lehet találni. Mivel kifejezetten közkedveltek a nyári táborok, érdemes már év elején jelentkezni, a gyakorlottabb utazók tudják, hogy minél hamarabb jelentkeznek, annál jobb helyet tudnak választani. Ahogy fogynak a helyek tavasz felé, úgy szűkülnek a lehetőségek is – és bár minden évben vannak last minute jelentkezések, amiket intézünk, ilyenkor már jóval szűkebbek a lehetőségek, amikből választani lehet. 

A junior táborokban nemzetközi csoportokban tanulnak a diákok, így kénytelenek idegennyelven kommunikálni a tábor ideje alatt – észrevétlenül fejlődik a nyelvtudásuk a szórakoztató programok alatt, ahogy az új barátokkal ismerkednek, már korán megtanulják használni a nyelvet, feloldódnak a gátlások és már fiatalon mernek megszólalni. Mivel még mindig viszonylag kevés magyar diák utazik ki, ezért jellemzően nincs magyar csoporttárs - ami szintén az idegen nyelv fejlődését segíti.

Legkedveltebb helyszíneink Máltán, Angliában és Amerikában vannak, de német és osztrák helyszínek közül is lehet válogatni. Bár jóval kisebb számú a jelentkező, más nyelvekből, tudunk segíteni francia, olasz vagy spanyol junior kurzus szervezésében is.

FONTOS: a helyszín választásnál fontos, hogy a kiutazási lehetőségeket is gondoljuk végig! Légitársaságonként változó, hogy hány éves kortól utazhat egyedül egy gyerek pl. Wizzairnél 14 év, de a Ryanairnél 16 év! Így vagy meg kell szervezni, hogy egy családtag kiutazzon a gyerekkel, vagy olyan légitársaságot kell választani, ahol foglalható kísérő gyermekünk mellé (pl. British Airways)

Junior Cambridge.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvi tabor junior tabor nyari tabor kulfoldon

Rajtvonal

2014.02.25. 15:46 Inside Word

InsidewWord tanulj kulfoldon.png

Tanulj nyelvet külföldön! Az elhatározás, a lelkesedés már megvan, csak a konkrétumok hiányoznak? Segítünk választani, eligazodni a lehetőségek között.

Hogyan, hol, kinek milyen tanfolyamot érdemes választani; tippek, ötletek országokhoz, helyszínekhez, iskolákhoz, programleírások, minta hét külföldi nyelvtanfolyamról és még sorolhatnánk, hogy mi mindent fogsz itt találni!

Nem találod, amire kíváncsi vagy? Kérdezz minket az info@insideword.hu emailcímen!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása